Klatring og brattkort

klatring

KSK har som mål å gi sine utøvere muligheten for alternativ trening. Vi har tidligere holdt klatrekurs for sine medlemmer der de har fått muligheten for å skaffe seg brattkort. Dersom du har brattkort og har lyst til å hjelpe til noen søndager er det bare å ta kontakt. Vi er avhengige av at flere er med. Da er det lettere å sette gang søndagsklatringen igjen. Kontakt oss på mail eller via vår Facebook side.

Tidligere innlegg: Vi skal nå starte med alternativ trening i form for klatring og annet for våre utøvere. Klatringen kommer ihverfall til å begynne med å være i klatreveggen ved Kirkenes skole. Svømmeklubben har fått timer i hallen søndager fra kl 17 – 19. Vi håper på å komme igang fra rett etter jul.
climb
For å få til dette med klatring trenger vi et kompetansebevis som heter «Brattkort». KSK har vært så heldig å få en gammel ringrev til å være instruktør for oss på et slikt kurs. Kurset må avholdes en gang mellom 9 desember – 17 desember, en gang i romjulen, eller rett etter jul.

Aldersgrensen for å være med på og få brattkort er 13 år. (Se hvordan dette går til via denne linken http://www.brattkort.no/forside/hvordan-fa-brattkort/). Det er behov for at mange voksen i tillegg til trenerne tar brattkortet og komme på en del av våre alternative treninger. Det er også mulighet for dere å få klatret også.

For å vise deres interesse kan dere sende en e post til styret@kirkenessk.no .   Mere informasjon vil komme etterhvert som vi vet hvor mange som kan tenke seg dette kurset, og når det passer for flest.

Hiv deg med og meld deg på kurset…

Hilsen – styret og trenerne i KSK