Spond

Hei alle sammen.

Kirkenes svømmeklubbs trenere bruke Spond. Dette er en app som man kan på på sin smarte telefon, eller dere kan logge dere på nettet. Vi anbefaler selvfølgelig at dere bruker appen.

Slik fungere Spond.

Når vi skal ha et steven eller annet arrangement så sende vi ut en spond. Da må de voksen svare på vegne av svømmeren. De voksne må selvfølgelig snakke med utøveren før de svarer, slik at alle vet hva som blir svart på. Utøveren kan også få tilgang til å se på sponden. Men de kan ikke svare. Mulig de kan kommentere osv. (det vet jeg ikke siden jeg ikke har prøvd). Og husk, NEI er også et svar. Så det er fint om de som ikke skal være med også svarer med å si nei. Etter å ha svart kan man gå inn på egen profil og ombestemme seg. f.eks hvis man plutselig ikke kan delta. Da kan man selv gå å endre svar fra delta til å ikke delta.

Når vi gjør slik så vet vi at utøverne har fått lov å delta. Det svaret dere gir blir også bindene innenfor rimelighetens grenser.

Det er også en meldingsfunksjon på spond. Denne prøver vi også å bruke, så viss vi må gi beskjeder osv bruker vi spond. Så derfor bruk spond……

Håper det går greit. Har dere spørsmål ang spond. Bare spør.

En ting som er viktig. Spond har cash back. Det betyr at du kan registrere visa kortet ditt, så vil KSK få litt penger i utvalgte butikker når du handler. Hos oss finnes Europris og Cubus. I tillegg er det en del nettbutikker som kan benyttes. Så vær snill å registrer kortet slik at svømmeklubben får noen kroner.