Dugnad på Kirkenes panorama.

Hei.

KSK har fått forespørsel og takket ja til lett vask på hele Kirkenes panorama. Jobben består av å vaske lett over alle vertikale flater. Dvs alle vindusposter, kjøkkenbenker og gulv  36 leiligheter. 2 av leilighetene er møblert (ihverfall det jeg kunne se. Mulig det er flere). I tillegg skal alt av fellesareal vaskes. Det er mest gulv og trappeganger. Alle glassdører skal pusses.

Vi har anslått denne jobben til å skulle ta 60-100 dugnadstimer.

Dugnaden starter onsdag kl 1700. Hvis noen har mulighet på tirsdag, så kan vi også starte da. Vi satser på at alle utøvere på A og B gjengen kommer for å vaske. I tillegg til  så mange foreldre/foresatte som mulig. Jo flere jo fortere går det. Dette betyr at det blir ingen trening på onsdag.

Alle som kommer må ta med vaskeutstyr. Slik som vaskekoster og tuer.

Etter dugnaden er ferdig vil vi fordele dugnaden slik at 80% av pengene går til deres dugnadskonto. De resterende 20% går til klubben for å dekke bussen til Karasjok i mars.

Styret i KSK håper at så mange som mulig kan delta. Meld dere på på spond. Alle skal ha fått en melding der. Hvis dere ikke har fått spond melding må dere gi beskjed til oss slik at vi får rette på det.

På forhånd tusen takk til dere alle.