Dugnad uten å gjøre noe

Hei.
Som alle andre lag og foreninger trenger svømmeklubben penger. Det finnes noen måter klubben kan få penger uten å gjøre noe. Dette kalles Cashback. DVS at når du handler på utvalgte butikker får klubben litt av pengene du bruker.
NORSK TIPPING:
Grasrotandelen kalles Norsk tipping sitt cashback. Klubben får 7% av alt du spiller for. Dvs at spiller du for 100,- kroner får klubben 7 kroner uten at du gjør noe. Disse pengene blir brukt til et kulturelt formål uansett om du velger svømmeklubben eller ikke, så det påvirker ikke spillingen din. For å registrer deg kan du gå til kommissæren din og be om å bli grasrotgiver til Kirkenes svømmeklubb. Eller at du logger deg inn på nettet og velger svømmeklubben som grasrotgiver. Man må ikke være medlem i klubben for å være grasrotgiver til Kirkenes svømmeklubb. Så her kan dere verve alle dere kjenner til å støtte svømmeklubben.
INTERSPORT
Kirkenes svømmeklubb har avtale med Intersport Kirkenes. Bruk linken under og meld dere inn som medlem og kunde hos Intersport. Klubben vil da få 2% av alt dere handler for. Alt av Umbro utstyr vil dere få 20% rabatt på. Intersport vil årlig ha klubbkveld. Da vil det være gode rabatter på hele butikken til våre medlemmer på denne klubbkvelden.
SPOND:
Som dere sikkert vet bruker vi Spond som påmelding og informasjons kanal til dere alle. Spond har cashback hos mange butikker. Dere kan registrere Visa kortet ditt inne i spond appen. Da vil klubben få cashback fra spond. Det er også mulig å verve alle andre dere kjenner som cashback givere til Kirkenes svømmeklubb.
MONTER:
Kirkenes svømmeklubb og Monter Kirkenes har samarbeid. Alle våre medlemmer MÅ huske å si at de er medlemmer i svømmeklubben. Da vil medlemmet selv få en rabatt på det de handler. Rabatten varierer ut fra hva dere handler. I tillegg vil klubben ved årets slutt få en del av det det handler for tilbake via cashback. Andelen av det vi får tilbake variere ut fra varegrupper som er solgt. Så husk å si ifra at dere er medlemmer i svømmeklubben. Her er det kun våre betalende medlemmer som får rabatt.
Har dere et større prosjekt og er storkunder hos Monter. Så er det flott om dere kan gi oss beskjed om dette da disse kjøpene ikke blir registrert hos Monter. (Dette her noe med rabatter osv å gjøre). Men ved årets slutt vil da Monter godskrive KSK disse kjøpene også. Da vil svømmeklubben få mer i cashback.
Da setter lederen i klubben seg et mål at vi før påsken 2019 har 120 grasrotgivere til KSK (i dag har vi 98). I tillegg så får vi mer enn 50 stykker som gir sin cashback via Spond. (I dag har vi 13). Her er potensialet enormt. Så kjør på, dette er en felles dugnad som vi bare må gripe.
Tommy
leder
Kirkenes Svømmeklubb
Postboks 252, 9915 Kirkenes