Arctic winter swim 2019

Fredag 1 mars dro 21 svømmere og 5 voksne til Karasjok for å konkurrere. Vi hadde dessverre hatt litt mannefall pga sykdom. Men de som dro dro. Fredag kveld fikk vi gjennomført en god treningsøkt på litt over en time. Siden det var mange andre som også skulle trene blei det litt trangt i banene. Men vi fikk svømt det vi hadde tenkt.

Iløpet av helgen svømte alle våre 21 utløvere til samme individuelle øvelser og 8 stafetter. De aller fleste av svømmerne klarte å sette egne personlige rekorder. Til sammen blei det 58 perser. Altså nesten halvparten av alle starter endte med pers.

Planen for dette stevnet var å få det som en gjennomføring for de som skal på et viktig stevne om 2 uker. Dette stevnet er LÅMØ som går av staben i Sortland.

Det var god konkurranse på stevnet da det var nesten 200 deltakere. De kom fra Norge og Russland. Klubben tok til sammen 6 gull løpet av helgen.

Utøverne til KSK viser stor omsorg for hverandre så det er veldig morsomt å være med de på reise. Alle utøverene har vært på mange reiser og er godt vante med slike reiser. De lærer opp de yngste svømmerne slik de selv blei opplært når de var små.

Vi som trenere gleder oss til fortsettelsen.