Kveldsmat

Hei alle sammen.

Noen ivrige sjeler tenker å arrangere kveldsmat for svømmere og sympatisører av KSK. De tenker at vi kan ha det siste mandagen hver måned. Mandag 25 mars, 29 april og 27 mai. I tillegg får vi til en i juni måned. Kvelds begynner kl 1900. Disse mandagene vil alle konkurranse partiene trene fra 1730 – 1830 (1845). Da kan alle svømmerne gå rett fra trening til kveldsmat.

Vi trenger noen til å hjelpe i bassenget (tørrkafeen)  disse mandagene. Marit Jerijærvi er første organisator. Så kan noen til stille ca kl 1830 for å få laget langbord osv så er det flott.

KSK ønsker å invitere alle våre utøvere på konkurranse partiene. Er det noen som ikke trener mandager er også de hjertelig velkommen. Klubben håper så mange som mulig vil komme. Også foreldre/foresatte er velkommen. Så kan vi slå av en liten prat også.

Det blir sendt ut en spond om dette. Meld på svømmeren via spond. Kommer det noen i tillegg (mammaer og pappaer) så skriv under at dere kommer. Så blir det lettere å handle inn mat.

Vi sees…