Barentsstevnet

Hei alle medlemmer
Nå har det gått nesten en uke etter at vi gjennomførte Barentsstevnet 2020.
Det var en stor opplevelse for oss i styret å se at våre medlemmer klarer å gjennomføre et så godt arrangert svømmestevnet. Hele den tekniske biten gikk på trikkeskinner og alle dere brettet bare opp ermene og sto på. Det var skikkelig bra innsats.
I alle de år vi har avviklet dette stevnet blir våre utøvere tatt vare på av våre trenere. Men også trenerne har/føler noe ansvar for at arrangementet skal være bra. Så dette går jo litt ut over oppfølgingen av svømmerne. Men ikke mer enn at det blir godt nok ivaretatt. Så takk til alle dere også.
Styret vil med dette takke medlemmer og andre som bidro med dugnaden. TUSEN TAKK.
Nå er det bare litt over en måned så skal vi på ny til pers. Da drar vi igang LÅMØ – nord 2020. Dette kommer vi også til å få til. På gjensyn
Kirkenes Svømmeklubb
Postboks 252, 9915 Kirkenes
Org.nr. 974 806 894