Årsmøte 2020

Innkalling til årsmøte i Kirkenes svømmeklubb 2020
Styret innkaller herved til årsmøte i Kirkenes svømmeklubb.
Årsmøtet avholdes torsdag 11 juni  kl 1800 på Hesseng Flerbrukssente,Hessengveien 40, Hesseng.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet må være styret      ihende senest onsdag 3 juni kl 1500. Sakene kan sendes pr. bred til KSK, pb 252, 9915. KIRKENES. Eller på e-post styret@kirkenessk.no. Pga korona har vårt årsmøte blitt utsatt, derfor vil saker som ønsket tatt opp i det ordinære møtet i mars også bli saker på dette møte.
Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside, kirkenessk.no
.
For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem avKirkenes svømmeklubb  i minst én måned, fylle minst 15 år i det
kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Kirkenes svømmeklubb. Alle medlemmer har uansett        møterett, talerett og forslagsrett.
For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet,forslagsrett mv., se Kirkenes svømmklubbs lov. Ved spørsmål som gjelder
årsmøtet, kan Kirkenes svømmeklubb kontaktes på e post, styret@kirkenessk.no
.

Velkommen til årsmøte! Med vennlig hilsen styret

Årsmøte 2020

Aside

Innkalling til årsmøte 2020 til Kirkenes svømmeklubb.

Styret innkaller herved til årsmøte i Kirkenes svømmeklubb.

Sted: Hesseng Flerbrukssenter
Tid: 25.03.20 KL.18.00

Saker til årsmøte må sendes til styret senest 11.03.20
Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmer senest en uke før årsmøte.

For mer informasjon om årsmøte og regler rundt det se KSK lov.
Ved spørsmål om årsmøte – kontakt KSK styret på e-post: styret@kirkenessk.no

Barentsstevnet

Hei alle medlemmer
Nå har det gått nesten en uke etter at vi gjennomførte Barentsstevnet 2020.
Det var en stor opplevelse for oss i styret å se at våre medlemmer klarer å gjennomføre et så godt arrangert svømmestevnet. Hele den tekniske biten gikk på trikkeskinner og alle dere brettet bare opp ermene og sto på. Det var skikkelig bra innsats.
I alle de år vi har avviklet dette stevnet blir våre utøvere tatt vare på av våre trenere. Men også trenerne har/føler noe ansvar for at arrangementet skal være bra. Så dette går jo litt ut over oppfølgingen av svømmerne. Men ikke mer enn at det blir godt nok ivaretatt. Så takk til alle dere også.
Styret vil med dette takke medlemmer og andre som bidro med dugnaden. TUSEN TAKK.
Nå er det bare litt over en måned så skal vi på ny til pers. Da drar vi igang LÅMØ – nord 2020. Dette kommer vi også til å få til. På gjensyn
Kirkenes Svømmeklubb
Postboks 252, 9915 Kirkenes
Org.nr. 974 806 894