Politiattest.

Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal avkreves politiattest.

Kirkenes svømmeklubb har i styremøte 12 november 2014 bestemt at alle som reiser sammen med utøvere, trener utøvere, administrative personer og andre som har eller kan komme i kontakt med utøvere skal framvise politiattest.

For å få en politiattest sender du en e post til styret@kirkenessk.no og skriver at du har behov for politiattest og hvorfor. Da vil en i styret fylle ut en bekreftelse på dette og sende dette tilbake som en fil.

Etter dette trykker du på linken ( https://www.politiet.no/tjenester/politiattest ). Velg så «Gå til elektronisk søknad om politiattest». Da vil dere bli nødt å logge inn med f.eks MinID eller bankID. Følg så alle punktene her, last opp den bekreftelsen dere har fått hos styret. Da vil dere få en politiattest i posten. Denne attesten skal framvises til et av våre styremedlemmer som har dette som oppgave.

KSK bestmte også at en slik attest skal framvises minst hvert andre år.

Oppdatert  30 april 2015.